fredag 12. mars 2010

TIPPELIGAEN 2010


1. Rosenborg - de vant ifjor og har forsterket laget sitt med Örlund(?) og Moldskred (Judas). Umulig å ikke tippe disse på topp.

2. Stabæk - kan ikke si noe annet enn at disse er veldig gode. Nå har de fått inn en Diogo som virker veldig god. De er altså bra i alle ledd. Rogne dro til Celtic, det var overraskende og kult. Spent på når Nannskog skal begynne å bli gammel

3. Viking - nå har de endelig stablet sammen et godt lag. Myhre ut og Jarstein (som jeg synes er god) inn. Nevland tilbake i sommer. Han tror jeg blir en hit. Mange gode spillere. Tror det løsner.

4. Molde - desverre. Thioune er alt for god for TL og blir derfor solgt til sommeren. Har fått inn mange nye afrikanere. Veldig bra halvveis uti igså selger de unna de beste spillerne. Igjen står bare gamlinger (de tre H'ene - Holm, Hoseth, Hestad).

5. Brann - får det ikke til i år heller. Steinar Nilsen drar i år (Judas).

6. Tromsø - hvem skal score målene? Vet ikke, men TIL kommer til å slippe inn få. Inn: Mourad, Björck, Kara, V Bråthen, Drage, North. Ut: Moldskred, Huusko, Knudsen, Lindpere, T Reginiussen.

7. VIF - det blir ikke suksess i år heller. M Andresen får vel ikke sparken i år heller (pga penger har det blitt påstått). Syk mann (påstår noen). Moa burde de solgt når de hadde muligheten.

8. LSK - kommer til å skuffe litt. Tarik Elyonnussi (vet ikke hvordan det skrives) blir en skuffelse.

9. Odd - Gratulerer med TLs mest irit trener i Fagermo. De blir jo absolutt å regne med, men blir nok ikke undervurdert som i fjor.

10. Start - lykke til Årst. Jeg tror Bolanos bare var et blaff. Jeg tror og håper Hulsker får flere røde kort i år. Ikke minst synes jeg Stokkelien er spennende. De blir middelhavsfarere.

11. Strømsgodset - Hjemmesterke, men de må begynne å vinne bortekamper om de skal ha noen sjans. Marcus Pedersen er en veldig spennende spiller. De kommer nok til å merke at Winsnes er borte.

12. Aalesund - har ett ess i erme med Aarøy. Roberts er ganske god når han vil. Dette er kanskje laget som positivt overrasket meg mest når jeg så de hjemme mot TIL. For en stå-på-vilje! Men det holder ikke lenger enn til en tolvteplass. Mye underholdningsverdi med Rekdal også. "Du e en alkis. Ta også drikk litt mer da."

13. Haugesund - jeg kan lite om disse. Sørum er jo god.

14. Hønefoss - Se over. Lafton 4 life.

15. Kongsvinger - se over. De går ned igjen. De har fått inn Myhre. Det er ikke bra. Skogheim, Frigård, Tran, Francis 4 life.

16. Sandefjord- vanskelig å tenke seg et mindre sjarmerende lag (unntatt Odd og Ham Kam). Nå er Eirik Mjelde borte. Det blir klart Adecco på Komplett.no Arena neste år.

Ingen kommentarer: